NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 12,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 104,55 kr statt 104,55 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 93,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 63,00 kr
JETZT ENTDECKEN

FAQs - Ofte stillede spørgsmål

Da vi er et frisøreksklusivt brand, kan vores produkter kun købes i vores egen NEWSHA-onlineshop. Gå til shoppen her.

Du kan få professionel og individuel rådgivning om alle NEWSHA-produkter i vores eksklusive partnersaloner. Her kan du også forkæle dig selv med en af vores luksuriøse salonbehandlinger.

Når din ordre forlader vores lager, modtager du automatisk en e-mail med dit trackingnummer. Har du spørgsmål til din ordrestatus, er du også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice sende en mail til kontakt@newsha.dk (mandag til fredag ml. kl. 8:00 og 18:00).

Leveringsomkostninger for en DHL-standardpakke beløber sig til 58 kr. Bestiller du for mere end 399 kr frafalder leveringsomkostningerne. Levering sker kun inden for danske grænser.

Bor du ikke i Danmark, eller ønsker du din pakke sendt til en adresse uden for Danmark? Bestil da via en af vores internationale NEWSHA onlineshops: Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, EU-shop

Vi gør os umage for at tilbyde produkter af høj kvalitet. Skulle de produkter, du har bestilt i vores onlineshop, ikke svare til dine forventninger, er du velkommen til at sende produkterne retur - og så refunderer vi beløbet. Hvis du blot ønsker at returnere dele af din bestilling, bedes du vedlægge din ordrebekræftelse inkl. bestillingsnummer og sætte kryds ved produkter, du ønsker at returnere. Hvis du har købt dine produkter i en af vores NEWSHA-partnersaloner, beder vi dig returnere eller ombytte produkterne i denne salon, da alle forhandlere af vores produkter har deres egne returneringsregler. Vi kan derfor ikke returnere produkter købt i en salon. Gem venligst dine bilag og kvitteringer samt dit trackingnummer.

Hvis du ønsker at anullere eller ændre din bestilling, bedes du kontakte os inden for en time efter endt bestilling under tlf. +49 (0)208/59 449 0 eller på mail (kontakt@newsha.dk) - og så forsøger vi at efterkomme dine ønsker.

Generel information om indholdsstofferne i vores produkter finder du her. Ønsker du mere specifikke informationer om indholdsstofferne, er du velkommen til at kontakte sende en mail til kontakt@newsha.dk.

Vi beklager, hvis dit favoritprodukt er udgået. Før det sker, opvejer vi mange forskellige faktorer. Det kan fx være, at vi har udviklet et lignende og bedre produkt, som kan noget af det samme. Det kan også være, at et af indholdsstofferne ikke længere kan leveres, og vi ikke kan finde et passende alternativ.

NEWSHAs Member Club er et gratis, digitalt medlemskab (kundekonto). Medlemmer profiterer af eksklusive fordele. Flere informationer vdr. vores Member Club finder du her.

Under menupunktet KONTAKT finder du alle vores kontaktinformationer. Vi sidder altid klar med kyndig hjælp og vejledning. ♡

Da NEWSHA er et frisøreksklusivt brand, kan vi desværre ikke sende gratis produktprøver. Undtagelsen er særlige kampagner for vores kunder med eksklusive tilbud på nye produkter. Brug i stedet vores salon-finder til at lokalisere en NEWSHA-partnersalon nær dig, hvor du kan lære hele produktrækken at kende samt få professionel og individuel rådgivning til, hvilke produkter du med fordel kan bruge på netop dit hår. Alternativt kan vi anbefale dig vores NEWSHA-onlineshop. Her finder du vores samlede produktsortiment, informationer vdr. alle produkter samt nyttige råd til, hvordan du får mest muligt ud af dem. Derudover har vi også alle vores shampooer i ministørrelse (80ml), så du kan prøve dem af hjemme og lære vores hårpleje at kende.

Nej. Vi hverken tester vores produkter eller indholdsstoffer på dyr eller engagerer tredjeparter, som gør det for os. Vi ved, at fremstillingen af sikre, professionelle produkter af høj kvalitet er mulig uden at ty til dyreforsøg. Vi elsker innovative produkter, som hverken går på kompromis med kvaliteten eller fremstillingen. Bæredygtige emballagematerialer, som tager hensyn til miljøet, er for os lige så selvindlysende som den konsekvente og kategoriske afstandtagen fra gennemførelse af dyreforsøg - fra begyndelsen af.

Brugen af naturlige indholdsstoffer har højeste prioritet i fremstillingen af vores recepturer. Derfor er indholdet af vores produkter hovedsageligt vegansk. Kun få undtagelser er på grund af indholdsstoffer som honning og mælkeproteiner vegetariske: Daily Weightless Conditioner (honning) Gentle Structure Wax (bivoks) Body Culture Tenderly Shower Gel (mælkeproteiner).

På vores NEWSHA-blog finder du alt om aktuelle trends, hårstylingtips mm. Kig forbi og lad dig inspirere!

Ja selvfølgelig! I vores onlineshop finder du digitale NEWSHA-gavekort, som du kan printe ud og forære til én, du holder af. En oplagt gaveide til alle, der ikke helt ved, hvad han eller hun skal finde på til sine nærmeste, men som gerne vil skabe glæde! Du vælger selvfølgelig helt selv gavekortets beløb. Klik her for at læse mere.