NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 12,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 104,55 kr statt 104,55 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 93,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 63,00 kr
JETZT ENTDECKEN

Generelle vilkår og betingelser 

 

Praktisk information

Følgende vilkår og betingelser gælder for alle ordre gennemført i vores online shop. Vores onlineshop er forbeholdt forbrugere.

Handelsbetingelser samt administrationen af køb og salg på www.newsha.dk er foretaget af:

Newsha Danmark
MSJV aps
Boulevarden 12, 1.TV
9000 Aalborg

www.newsha.dk er varernes væsentligste egenskaber beskrevet. Er du interesseret i at vide mere om et produkt, er du velkommen til at kontakte os på: kontakt@newsha.dk.

 

Bestilling af produkter:

Når du sender en ordre via www.newsha.dk er ordren et bindende tilbud om at købe produkter i henhold til handelsbetingelserne. Du vil inden, du godkender din ordre, have mulighed for at rette eller slette produkter du har lagt i indkøbskurven samt ændre de oplysninger du har angivet i forbindelse med dit køb. Din ordre er ikke sendt eller bindende førend du har trykket „godkend ordre“

 

Priser:

Prisen for et produkt er den/de der på tidspunkter for bestilling, er angivet på www.newsha.dk. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Prisen for levering er angivet på din ordre og den samlede pris for din ordre fremgår i ordrebekræftelsen. Alle priser for produkter på www.newsha.dk er gældende indtil de ændres. Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms men eksl. leveringsomkostninger.

 

Betaling:

Det er muligt at betale med Dankort, VISA-dankort, Mastercard samt Mobilepay. 

Newsha Danmark trækker først beløbet fra din konto, når den respektive ordre er klar til afsendelse. Når transaktionen er gennemført vil det fremgå på din konto. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte og SSL-krypteret til Newsha Danmarks betalingsudbyder, Newsha Danmark har dermed ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

 

Leveringsbetingelser

www.newsha.dk er der fri fragt over 399 kr. Forventet leveringstid er 2-3 hverdage. Newsha Danmark bærer ansvaret for varerne indtil du modtager dem.

Forsendelsen leveres af de fragtfirmaer Newsha Danmark har kontrakt med.

Leveringsomkostningerne forbundet med dit køb fremgår af din ordre samt ordrebekræftelse og vil blive opkrævet sammen med din betaling for det købte.

 

Du kan fortryde dit køb:

Hvis du ønsker at afbestille eller ændre din ordre, skal du kontakte os på kontakt@newsha.dk senest 1 time efter du har aflagt din ordre.

Ønsker du at returnere dine varer, skal du kontakte Newsha Danmark på kontakt@newsha.dk inden for 14 dage og oplyse dit ordrenummer eller udfylde vores fortrydelsesformular herunder . Når du har givet os besked om at du fortryder dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os. VI påtager os leveringsomkostningerne.

Når du sender varerne retur til os, skal du sørge for at de er forsvarligt pakket ind, da du har ansvaret for varerne indtil vi modtager dem.

Varerne skal retur til:

Newsha Danmark
MSJV
Boulevarden 12, 1-TH
9000 Aalborg

Vi tager ikke produkter retur som har været i brug.

 

Fortrydelsesformular

(Hvis du ønsker at fortryde dit køb, udfyld venligst nedenstående formular og send den tilbage til os.)

— Til Maria Sørensen, Droning Christines Vejr 30, 9000 Aalborg, Denmark, info@newsha.dk

— Jeg / Vi(*) giver hermed besked om, at jeg / vi(*) ønsker at fortryde mit / vores (*) køb af følgende vare(r)(*) / serviceydelse(r)(*) 

— Bestilt d. (*) / modtaget d. (*) 

— Navn(e) på forbruger(e) 

— Adresse på forbruger(e) 

— Forbruger(e)s underskrift (hvis påkrævet) 

— Dato 

(*) Slet efter behov 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb inden for 1 time efter afgivelse af ordre, får du de penge retur, du måtte have betalt, inkl. eventuelle omkostninger ved Newshas Danmarks forsendelse af det købte til dig, så snart Newsha Danmark har modtaget din meddelelse om, at du fortryder dit køb.

Ved returnering af produkter modtager du først pengene når Newsha Danmark har haft lejlighed til at undersøge det returnerede.

I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du vil klage:

Hvis du vil klage over dit køb kan du skrive en mail til kontakt@newsha.dk . Du kan også indgive en klage over en vare som du har købt hos os til: Center for klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Du kan også anvende Europa-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet land end et EU-land. Klagen indgives her: https:// webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: kontakt@newsha.dk.

 

Personoplysninger:

De oplysninger, som du giver Newsha Danmark i forbindelse med dit køb via www.newsha.dk behandles fortroligt og anvendes til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. Personoplysninger transmitteres fra dig til Newsha Danmark i ikke krypteret form. Personoplysninger gemmes af Newsha Danmark i en database på en sikker server, hvortil der ikke er offentlig adgang.

Dine oplysninger opbevares i 6 år og alene i det omfang det er lovligt. Ifølge persondataloven har du mulighed for indsigt i og berigtigelse af de personoplysninger, der vedrører dig. Du kan ligeledes gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine personoplysninger.

Kreditkortoplysninger formidles via www.newsha.dk til PBS på en sikker krypteret SSL-forbindelse. Newsha Danmark har dermed ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

Stand: 19.05.2023