NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 12,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 104,55 kr statt 104,55 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 93,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 63,00 kr
JETZT ENTDECKEN

Farvet hår

NEWSHA HÅRPLEJE VEJLEDNING – FARVET HÅR

Vejledning til

FARVET HÅR

Srålende | Intensiv | Langvarig

NEWSHA HÅRPLEJE VEJLEDNING – FARVET HÅR

Vejledning til

FARVET HÅR

Srålende | Intensiv | Langvarig

LET IT SHINE!

Drømmer du om mere glans og en strålende intensiv hårfarve? Din eksisterende hårfarve (farvet eller natur) virker dog snarere bleg, mat og glansløs? Det er helt natuligt, at din hårfarve med tiden falmer og mister glans. Men hvordan sker det? 

1 Forstyrrelse af melaninsyntesen

Störung der Melanin Synthese für blondes Haar

Den naturlige hårfarve bestemmes af mængden af indlejrede pigmenter, især melanin. Melanin dannes i cellerne i hårsækkene. Der findes to typer melanin, som har indflydelse på hårets farvevarianter. Eumelanin er det sort-brune pigment, og pheomelanin er det røde pigment, der er ansvarlig for at farve lyseblond, blond og rødt hår. De mellemliggende hårfarver opstår ved individuelle blandingsforhold af de to typer melanin.

Hvis melaninsyntesen bliver forstyrret, mister håret endogene farvepigmenter, og hårfarven falmer. Denne forstyrrelse kan være arveligt betinget eller fremkaldt af medicin, sygdom eller ydre påvirkninger. 

2 Klorvand og solstråler

Chlorwasser und Sonnenstrahlen

Især om sommeren mister håret farve. UV-stråler kan trænge dybt ind i håret og skade farvepigmenterne. Klorvand igangsætter omvendt kemiske processer, som påvirker især blonderet hår negativt og kan fremkalde en grøn- eller gullig undertone. Det er der ingen, der ønsker sig.

Klorvand er generelt skadeligt for slidt og medtaget hår og bør så vidt muligt undgås.

3 Styling med varme

Styling mit Hitze

Også styling med forskellige varmestylingtools som glatte- og krøllejern kan få hårfarven til at falme. Varme slider på håret og kan i værste fald føre til, at kutikula åbner sig, så håret fremstår mat og glansløst.

Tips til langvarig strålende hårfarve
Tipps für eine langanhaltende strahlende Haarfarbe

1 Undlad at vaske håret umiddelbart efter frisørbesøget

Undlad at vaske håret direkte efter frisørbesøget. Gør du det, holder farven ikke så længe, som den ellers ville. Pga. farvningen er det første hårlag stadig åbent, og farvepigmenterne er ved at sætte sig fast. Først når det ydre hårlag er lukket igen, kan du med god samvittighed vaske håret, som du plejer.

2 Vask ikke håret i varmt vand

Til farvet hår er (meget) varmt vand et no-go. Det åbner hårets ydre lag, så farvepigmenterne lettere kan undslippe. Det bedste er at vaske håret i lunket til koldt vand.

3 Vask kun håret indimellem

Vi er alle nødt til at vaske håret indimellem - det er klart - men hvis du nøjes med at vaske håret to gange om ugen, holder farven betydeligt længere. Har du tendens til fedtet hår, kan tørshampoo være en optimal løsning for dig.

4 Anvend farvebeskyttende og fugtgivende hårplejeprodukter

Pas på, at du ikke vasker dit hår umiddelbart efter frisørbesøget. Dette sikrer, at den påførte farve ikke holder længe. Ved farvning åbnes det første lag af håret, og farvepigmenterne sætter sig fast. Først når det yderste hårlag er lukket igen, kan du med ro i sindet vaske dit hår som sædvanligt.

5 Undgå UV-stråler samt klor

Sommer er for mange lig med sol, strand, hav og pool. For at beskytte dit hår mod solens skadelige UV-stråler, kan det være en god idé at bruge en sommerhat eller beskytte dit hår med en smuk bandana. Alternativt kan du også bruge beskyttelsesspray til håret, når du opholder dig i solen. I øvrigt: Alle NEWSHA-produkter har en solbeskyttelsesfaktor på minimum 5.



VORES 3 BEAUTY-HEMMELIGHEDER TIL EN STRÅLENDE SMUK HÅRFARVE

NEWSHA Color Protect Shampoo
NEWSHA Color Protect Shampoo

Color Protect Shampoo

NEWSHA Color Protect Shampoo er din pålidelige ledsager, når det kommer til farvebeskyttelse. Takket være den milde formel renser den håret særligt skånsomt, så farvepigmenterne forbliver længere i håret. Den virker beroligende på hovedbunden og tilfører intensiv fug takket være værdifulde aloe vera -ekstrakter. Vores farvebeskyttende shampoo er din garant for strålende farveintensitet samt glansfuldt og velplejet hår.

NEWSHA Soft Cotton Conditioner

Soft Cotton Conditioner

Vores NEWSHA Soft Cotton Conditioner indeholder blide og plejende bomuldsekstrakter og giver en maksimal blød hårfornemmelse. Bomuldsekstrakter virker beroligende, fugtgivende og strukturglattende. Den milde formel fremmer reparationen af allerede beskadiget hår og beskytter det mod ydre påvirkninger. Hårets elasticitet forbedres, hår-knæk minimeres, og håret fremstår sundt og glansfuldt.

NEWSHA Soft Cotton Conditioner
NEWSHA Deep Treatment Masque
NEWSHA Deep Treatment Masque

Deep Treatment Masque

Som righoldig hårmaske tilfører NEWSHA Deep Treatment Masque håret maksimal fugt og opbygger det indefra. En særlig blanding af sheabutter og olivenbladsekstrakt reparerer dit hår indefra og gør det stærkere, sundere og mere glansfuldt at se på. Hårmasken er især et musthave til farvet hår.

FIND DEN RETTE BLOND TIL DIG!

En hårfarve er ikke bare en hårfarve. Din hårfarve understreger og fremhæver din personlighed - og giver dig mulighed for at ændre udtryk, hvis du ønsker det. For at farven forbliver smuk og strålende, behøver den individuel pleje. Blond har alle dage været en af de mest populære hårfarver, og for at opfylde drømmen om en smuk, blond manke, benytter vi os af blondering.

Blond findes i utallige nuancer, og der dukker hele tiden nye og spændende trends op. Vi kan anbefale den bedste pleje til enhver trend

NEWSHA True Blonde Silver Shampoo Type#1 & Type#2
NEWSHA True Blonde Silver Shampoo Type#1 & Type#2

TRUE BLONDE SILVER SHAMPOO TYPE #1 & TYPE #2

Vores True Blonde Silver Shampoos er specielt udviklet til blondt hårs behov. Vi skelner mellem True Blonde Silver Shampoo Type #1 til mellemblondt til lyseblondt hår og True Blonde Silver Shampoo Type #2 til lyseblondt til lyseblondt hår.

Hvilken silvershampoo passer til dit hår?
Alt efter udgangshårfarven tenderer din blondtone til et orange eller et gult skær. Jo mørkere din udgangstone er, desto mere sandsynligt er det, at dit hår efter en rum tid udvikler et orange skær. Jo lysere dit hår er, desto større chance er der for gulnuancer.

De dybblå indigo-pigmenter i vores True Blonde Silver Shampoo Type #1 udligner orangenuancer effektivt og efterlade en strålende blond. De violette pigmenter i vores True Blonde Silver Shampoo Type #2 er derimod ideelle til at modvirke og udligne uønskert gulligt skær.

Med NEWSHA Color Masques kan du tilføre dit hår endnu mere glans og farvespil. Kombinationen af rene farvepigmenter og en righoldig treatment giver dit hår et mangefacetterede og strålende smukt farveresultat. Find den rette shade til dit hår her!

We can't find products matching the selection.