NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 12,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 104,55 kr statt 104,55 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 93,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 63,00 kr
JETZT ENTDECKEN

HÅRPLEJE VEJLEDNING

NEWSHA HÅRPLEJE VEJLEDNING

NEWSHA

HÅRPLEJE VEJLEDNING

Detaljeret | Personlig | Omfangsrig

NEWSHA HÅRPLEJE VEJLEDNING

NEWSHA

HÅRPLEJE VEJLEDNING

Detaljeret | Personlig | Omfangsrig

LIVE BERATUNG

Du hast Fragen zu unseren Produkten, deiner persönlichen Haircare-Routine oder möchtest ein bestimmtes Hairgoal erreichen? Unsere Hairbeauty Consultants beraten dich gerne und geben dir Tipps und Hilfestellungen, die genau zu deinen Wünschen passen!

Unsere Hairbeauty Consultants sind in der Zeit von:

MONTAG bis FREITAG
11:00 Uhr - 12:00 Uhr 

im Live-Chat für dich da.

NEWSHA Hairbeauty Consultants

Deine NEWSHA Hairbeauty Consultants
Sophie & Felina

NEWSHA Haarpflege Beratung

Det rette produkt til dit behov

Kravene til hårpleje er vidt forskellige og meget individuelle. Smukt hår er i høj grad afhængigt af de rette pleje- og stylingprodukter. Det er dog vigtigt at tage højde for hårets struktur og natur; dvs. om det fx er glat, bølget eller krøllet:

For at opnå den foretrukne plejeeffekt og den ønskede styling, er det med andre ord afgørende, at din hårpleje er valgt ud fra din hårtype og hårets individuelle egenskaber. Udover dit hårs individuelle anatomi bør du ifm. valget af de rette produkter også tage højde for eventuelle ydre påvirkninger, du udsætter dit hår for. Farver du dit hår, eller bruger du regelmæssigt et varmeredskab som fx et glatte- eller krøllerjern?

Når du vælger plejeprodukter, er det vigtigt at definere, hvilket resultat eller look du ønsker. Smidigt, glat hår? Bundtede, dynamiske krøller? Volumen? Eller færre problemer med fedtet hår?

Gå på opdagelse i vores univers af plejeprodukter og find den rette pleje til din hårstruktur!

De 6 klassiske hår-temaer

Har du fint hår uden volumen? Ønsker du mere fylde og volumen?

Haarpflege Beratung – Feines Haar

Hvem drømmer ikke om voluminøst hår med masser af uimodståelig fylde?

Realiteten er dog ofte en anden: Fint hår og lange lokker, der hænger livløst ned langs ansigtet. Heldigvis er der hjælp at hente. Specielle volumenprodukter kan give fint hår mere fylde og grem. Du bør du dog være opmærksom på at vælge de rette produkter. Olie, serum og righoldige hårmasker er tabu. I stedet bør du gå efter lette, ikke-tyngende produkter som fx stylingprodukter på pudderbasis. NEWSHA har løsnigen: højeffektive volumenhjælpere, som du nemt og unkompliceret kan integrere i din daglige plejerutine. 

Har du tendens til fedtet hår? Drømmer du om en hovedbund i balance? 

Haarpflege Beratung – Fettiger Haaransatz

Fedtet hår er for mange kvinder et ubehagligt men meget relevant tema. Selvom håret er blevet vasket selvsamme morgen, hænger det fladt og livløst ned langs ansigtet om aftenen. Dette problem er ikke kun nerveoprivende, men kan også føre til en følelse af usikkerhed og ubehag. De rette, velvagte produkter er første skridt på vej mod at genoprette balancen i hovedbunden.

Har du slappe naturkrøller? Og ønsker du dig bundtede, dynamiske krøller fuld af springkraft? 

Haarpflege Beratung – Locken

Proptrækkerkrøller eller bløde bølger; det spiller ikke nogen rolle for os. Vi elsker alle typer krøller. Enhver, der er velsignet med krøller, ved, at den rette pleje er alfa og omega. I modsætning til glat hår, har krøllert hår brug for langt mere pleje for at forblive sundt. Det skyldes, at hårfibrene som følge af hårets struktur ofte er mere 'ru' i overfladen. Konsekvensen er, at fugt ikke kan lagres i håret, som i stedet bliver tørt. Facit: Krøllet hår har især brug for en afbalanceret og regelmæssig plejerutine med masser af fugt - for smukke, definerede og dynamiske krøller.

Har du kruset hår med tendes til frizz? Ønsker du dig en glat, smidig hårstruktur? 

Haarpflege Beratung – Glattes Haar

Har du svært ved at tæmme dit hår; stritter det, kruser, krøller, mangler glans? Fagordet for dette meget velkendte hårproblem er frizz eller på dansk krus. Båder krøllet og glat hår kan være ramt af frizz, om end krøllet og bølget hår er mere modtageligt. Frizz tyder i alle tilfælde på, at dit hår er udtørret og derfor behøver en ekstra portion pleje

Har du medtaget og slidt hår? Ønsker du dig en sund hårstruktur? 

Haarpflege Beratung – Strapaziertes Haar

Du kæmmer, glatter, farver - og alligevel ligner dit hår mest af alt drænet hø. Håret virker tørt og kraftesløst. Det tenderer til spaltede spidser, er uelastisk og ser ud til at have stået en tørkeperiode igennem. Da hårets kutikula er åbent og står op i luften som børster, kan indfaldende lys ikke reflekteres. Konsekvensen: Håret fremstår glansløst, livløst og medtaget. Det eneste, der hjælper: pleje, pleje, pleje.

Har du mat, glansløst hår? Ønsker du mere glans og farveintensitet? 

Haarpflege Beratung – Gefärbtes Haar

Din hårfarve (farvet eller naturlig) virker falmet, mat og glansløs? Det er normalt, at hårfarven efter nogen tid falmer og mister strålekraft. En fresh-up mellem frisørbesøgene kan løse problemet, forædle din hårfarve og give den ny brillans og farvedybde.

Den rette haircare-rutine - nøglen til drømmehåret 

Das Alfa og omega for misundelsesværdigt plejet hår - uafhængig af hårtype - er den rette haircare routine. Kun ved anvendelse af perfekt afstemte produkter i den rette rækkefølge kan værdifulde indholdsstoffer trænge ind i håret og udfolde deres plejeeffekt. Disse 5 trin er derfor absolut nødvendige for at realisere dit hårønske:

1. Shampooing - Rensning og forberedelse på pleje

2. Treatment - Intensiv næring til håret 

3. Treasuring - Forsegling af plejestofferne i håret 

4. Protecting - Beskyttelse af håret mod varmepåvirkning 

5. Finishing - Beroligelse af hårstrukturen og glans

We can't find products matching the selection.