NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 12,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 104,55 kr statt 104,55 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 93,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 63,00 kr
JETZT ENTDECKEN
NEWSHA Shampoo Guide

NEWSHA Shampoo Guide

NEWSHA_Newsletter_ShampooGuide_Grafik_Final_Mobil

Hvilken shampoo er mest velegnet til min daily-haircare? Hvilken passer til min hårstruktur? En shampoo eller flere forskellige? Vi guider dig!

Det spørgsmål, du først og fremmest bør stille dig selv, når du skal vælge shampoo, er, hvad du ønsker for dit hår. Mere volumen? Intensiv pleje? Detox? Glathed og smidighed? Farveopfriskning? Der er så mange individuelle behov. Heldigvis har vi den passende shampoo til ethvert behov. Dernæst skal du overveje, hvordan dit hår er opbygget. Har du fint, normalt eller fyldigt hår, har du tendens til fedtet hår, er dit hår tørt eller slidt? Dit hår er så individuelt som du selv, og det er derfor vigtigt at overveje, hvad du ønsker, og hvad dit udgangspunkt er.


Lige så perfekt som skoene til dit outfit bør din shampoo passe til dit hår og den efterfølgende styling. Den rette shampoo er en essentiel og naturlig del af din daily haircare - og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den shampoo, der passer (bedst) til lige netop dit hår. Derfor kan du herunder lære vores syv shampoo-helte bedre at kende: 

 

NEWSHA shampooer: 

Daily Routine Shampoo – Vores allrounder 
Hvis du er i tvivl om hvilken shampoo, du bør vælge til dit hår, eller hvilken performance du ønsker for dit hår, er vores Daily Routine Shampoo et oplagt valg. Vores allrounder til everyday haircare renser ikke kun håret blidt og skånsomt, den beroliger også hovedbunden. De værdifulde rosmarinekstrakter, som er indeholdt i shampooen, fremmer blodcirkulationen i hovedbunden, tilfører fugt og styrker dit hår varigt. Vores Daily Routine Shampoo er en perfekt allrounder og velegnet til alle hårtyper.

 

Color Protect Shampoo – Set beskyttende skjold til farvet hår
Har du følelsen af, at din hårfarve falmer, så snart du forlader frisørsalonen? Ikke med Color Protect Shampoo. Ved at anvende denne shampoo forlænger du farvens holdbarhed. Takket være sin milde receptur renser shampooen særligt skånsomt, bibeholder således farvepigmenterne i håret og kan anvendes dagligt. Aloe vera -ekstrakter sørger endvidere for at tilføre masser af fugt og give håret glans.

 

Deep Cleansing Shampoo – Detox til dit hår
Dybderensende shampoo til hår og hovedbund. De indeholdte druekerne-ekstrakter fungerer som naturligt rensningsstof og renser både hår og hovedbund blidt og effektivt. Håret får endvidere mere greb og fylde. Vores Deep Cleansing Shampoo er derfor ikke bare ideel som stylingforberedende shampoo, men også et insider-tip til mere volumen. Vi anbefaler at bruge Deep Cleansing Shampoo skiftevis med en anden NEWSHA shampoo for at give dit hår en pause mellem detox-kurene. Derfor bør du ikke bruge Deep Cleansing Shampoo ved hver hårvask.

NEWSHA profi-tip: Hvis dit hår har tendens til at blive fedtet blot en dags tid efter sidste hårvask, kan du bruge Daily Routine Shampoo og Deep Cleansing Shampoo. Vi anbefaler at bruge de to shampooer skiftevis; mens Deep Cleansing Shampoo er særligt effektiv mod tendens til fedtet hår, bidrager Daily Routine Shampoo til varigt at genoprette balancen i hovedbunden.

 

True Blonde Silver Shampoo Type#1 – Silvershampooen mod orangenuancer
NEWSHA True Blonde Silver Shampoo Type#1 er et musthave for alle blondiner, der ønsker at give deres blonde hår en kølig fresh-up. Den effektive formel mindsker orangerefleksioner og neutraliserer uønskede organgenuancer - for en kølig, askeagtig blond. Og ikke nok med det: Takket være den højeffektive Care-formel med naturlige ekstrakter fra indigoblomsten, renser shampooen dit blonde hår skånsomt og uden at udtørre det.  

 

True Blonde Silver Shampoo Type#2 - Silvershampooen mod gulnuancer

NEWSHA True Blonde Silver Shampoo Type #2 er din garanti for perfekt farvehold og pleje af dit blonde hår. Den er udviklet specielt til lyseblond, platinblond og gråt hår. Den effektive formel med violette pigmenter mindsker gule refleksioner og neutraliserer uønskede gulnuancer - for en kølig, akseagtig blond. Den naturlige druekerneolie styrker håret og giver det en ekstra portion glans. NEWSHA True Blonde Silver Shampoo Type #2 er en porofessionel silvershampoo og derfor beriget med stærke, violette farvepigmenter.

 

Gentle Care Shampoo – Blid plejeshampoo for maksimal smidighed
Et absolut musthave, hvis du ønsker smidigt hår, er vores Gentle Care Shampoo. Den er særligt mild og plejende og derfor velegnet til den daglige hårvask. Takket være indholdet af righoldig og futgivende mandelmælk reparerer den strukturen i tørt hår og sørger samtidig for et maksimum af smidighed. I kombination med vores Soft Cotton Conditioner opnår du en silkeblød hårfornemmelse.

 

Gorgeous Volume Shampoo – Volumenboosteren
Mangler dit hår volumen? Vores Gorgeous Volume Shampoo forsyner dit hår med en ekstra portion volumen og styrker samtidig håret varigt. Ekstrakter fra den violette safran stimulerer på naturlig vis cellekommunikationen i hårrødderne og får dem til at rette sig op, så dit hår virker tættere og mere fyldigt. Hvis du ønsker at intensivere volumen-effekten, kan du evt. supplere med vores Thickening Spray.


NEWSHA profi-tip: 
Valget af den rette shampoo er essentielt for effektiviteten af din hårpleje. Ingen hårplejerutine er dog komplet uden en conditioner, maske eller treatment. Kun sådan kan produkterne udfolde deres fulde effektivitet, så dit hår får den pleje, det har brug for. NEWSHAs plejeanbefaling ser således ud: 

  • Vask håret i en shampoo for at rense og åbne hårets yderste lag. 
  • Brug derefter en maske eller en treatment for at indsluse værdifulde plejestoffer i håret. 
  • Afslut din plejerutine med en conditioner for at lukke hårets yderste lag igen og dermed forsegle plejestofferne i håret. 
Blog-Bilder-Shampoo-Guide-02