NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 12,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 104,55 kr statt 104,55 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 93,00 kr
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar 0,00 kr statt 63,00 kr
JETZT ENTDECKEN
Føntør håret rigtigt

Føntør håret rigtigt

7 trin til det perfekte føntørringsresultat 

How to blow-dry - eller spørgsmålet: hvordan føntørrer jeg mit hår rigtigt? 

I 7 trin forklarer vi, hvordan du trin for trin styler det perfekte føntørringsresultat. 

newsha-haare-richtig-foehnen

1. Klem vand ud af håret

Når håret er vådt, er det hævet og derfor følsomt. Undlad derfor at gnide og vride håret tørt med et håndklæde; tryk og klem i stedet forsigtigt vandet ud af håret ved hjælp af håndklædet. Brug derefter en bredtandet kam eller fingrene til at filtre håret fra hinanden. Hvis dit hår har tendens til at blive filtret, kan du evt. bruge en leave-in conditioner, inden du kører en kam eller fingrene igennem det. High Performance Leave-in Conditioner er en effektiv leave-in-sprayconditioner, som gør sammenfiltret hår lettere at rede igennem samt opbygger og beskytter håret.


2. Lad håret kort tørre

Lad dit hår i bedste fald tørre ca. 15 minutter under vores Hair Wrap, inden du griber føntørren. Vores Hair Wrap er et bamseblødt og ultra-sugestærkt mikrofiber-håndklæde designet til at tørre håret nænsomt. Det suger effektiv og skånsomt fugt ud af håret og forebygger dermed knæk på håret og spaltede spidser.

3. Varmebeskyttelse

En god varmebeskyttelse skal i vores øjne kunne varmebeskytte håret op til 230°C og modvirke frizz. Som enhver pålidelig bodyguard skærmer og beskytter Heat Protecting Blowout Spray dit hår effektivt mod høj varme uden at tynge det. Du får pålidelig hold og en smidig finish. Vores Blowout Cream besidder en innovativ formel, som ikke bare beskytter dit hår mod varmepåvirkning, men også beroliger og glatter hårstrukturen og modvirker frizz. Den varmeaktiverede creme overbeviser endvidere med sin quick-dry-effekt og forkorter dermed føntørringstiden.

 

4. Den rigtige føntørrer

Korrekt føntørring begynder med valget af den rette føntørrer. Det er vigtigt at kunne regulere blæsestyrken og temperaturen i mindst to niveauer. Ligeledes bør enhver professionel føntørrer have en såkaldt „Cold Shot"-funktion. NEWSHA Deluxe Dryer er ekstremt let og samtidig ekstremt ydestærk. Den forkorter føntørringstiden med hele 30 %. Resultatet er et uimodståeligt, frizz-frit føntørringsresultat.

5. Føntør i vækstretningen

Føntør altid fra rødderne til spidserne i vækstretningen, så hårets yderste lag ikke bliver brudt op men derimod lukkes. Det stabiliserer hårets struktur og beskyttende ydre lag - for mere smidighed efter føntørring. 

 

6. Rundbørste & co.

Brug fingrene eller en paddle brush indtil håret er ca. 80% tørt - og skift så til en rundbørste. Arbejd nu trinvis: Saml de øverste lag med en hårklemme oven på hovedet, mens du føntørrer og styler de nederste, bagerste partier med rundbørsten. Opbyg en høj spænding med rundbørsten for at få håret helt glat.

Volume on: Vil du have mere volumen og fylde, skal du starte med at føntørre bunden. Placér rundbørsten tæt ved hårbunden og opvarm den med føntørren. Gentag dette trin til hele bunden er tør. Wenn du deine Haare auf Volumen föhnen möchtest starte am Ansatz. Platziere die Rundbürste dort und erwärme diesen mit dem Föhn. Wiederhole diesen Schritt, bis der Ansatz trocken ist. Træk nu børsten med hårets længde for også at tørre spidserne. Føntørren følger børsten. Vær dog opmærksom på ikke at trække for hårdt nedad, så du mister den volumen, du lige har arbejdet ind i håret. Rundbørster med en mellemstor til stor diameter på 33 mm, 43 mm eller 53 mm er oplagte til dette formål.

7. Cold-Shot

Fiksér håret til slut med „cold-shot“-funktionen. På grund af den varme luft under føntørringen er hårstrukturen ru og kan se mat og stråagtig ud. Kold luft lukker strukturen igen - for mere og glans og mindre frizz.